Efecto de la extrusión en mezclas de salvado de arroz-arrocín



Document title: Efecto de la extrusión en mezclas de salvado de arroz-arrocín
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000145029
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Facultad de Ingeniería Química, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Nov
Volumen: 31
Number: 219
Pages: 34-37
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Extrusión,
Arroz,
Salvado,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Extrusion,
Rice,
Bran,
Nutritional value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).