Determinación de Aw y humedad en caramelos masticables y sus consecuencias



Document title: Determinación de Aw y humedad en caramelos masticables y sus consecuencias
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000179945
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidade Regional Integrada do Alto Uruguai e das Missoes, Campus Erechim, Erechim, Rio Grande do Sul. Brasil
Year:
Season: Mar
Volumen: 33
Number: 232
Pages: 56-64
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aw,
Humedad,
Dulces,
Confitería
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aw,
Humidity,
Candies,
Confectionery
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).