Deshidratación y conservación de zanahoria. Evaluación de su calidad. Parte I



Document title: Deshidratación y conservación de zanahoria. Evaluación de su calidad. Parte I
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000179947
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Católica de Cuyo, Facultad de Ciencias de la Alimentación, Rivadavia, San Juan. Argentina
Year:
Season: Mar
Volumen: 33
Number: 232
Pages: 65-69
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Hortalizas,
Química de alimentos,
Zanahoria,
Daucus carota,
Deshidratación,
Conservación de alimentos
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Vegetables,
Food chemistry,
Carrot,
Daucus carota,
Dehydration,
Food preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).