Desarrollo de productos no tradicionales en la industria alimentaria . Aprovechamiento de sechium edule



Document title: Desarrollo de productos no tradicionales en la industria alimentaria . Aprovechamiento de sechium edule
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000012301
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Luján, Luján, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 27
Number: 201
Pages: 44-45
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Industria,
Alimentos,
Sechium edule,
Desarrollo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Industry,
Sechium edule,
Products development
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).