Criterios para la seleccion de contactores de proximidad " turck "



Document title: Criterios para la seleccion de contactores de proximidad " turck "
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000076033
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1G Bruno Schillig Srl, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 15
Number: 127
Pages: 49-51
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería eléctrica,
Contactores-proximidad,
Selección,
Turck
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Electrical engineering,
Contactor-proximity,
Selection,
Turck
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).