Conservacion de porotos , especias y tabaco . Beneficios de la radiopreservacion vs metodos quimicos convencionales y perdidas / ano



Document title: Conservacion de porotos , especias y tabaco . Beneficios de la radiopreservacion vs metodos quimicos convencionales y perdidas / ano
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000006672
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Comisión Nacional de Energía Atómica, Gerencia Area Radioisotopos Radiaciones, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 27
Number: 202
Pages: 66-72
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Tabaco,
Frijol,
Especias,
Conservación,
Radiopreservacion
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bean,
Spices,
Tobacco,
Preservation,
Chemical methods,
Radiopreservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).