Composicion quimica de frutas. Caracterizacion de jugos de naranjas argentinas y deteccion de la genuinidad de productos alimenticios derivados



Document title: Composicion quimica de frutas. Caracterizacion de jugos de naranjas argentinas y deteccion de la genuinidad de productos alimenticios derivados
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000036076
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Cat Bromatologia, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 15
Number: 130
Pages: 6-18
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Adulteración,
Frutas,
Jugos,
Naranja,
Polifenoles,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Adulteration,
Chemical composition,
Fruits,
Juices,
Orange,
Polyphenols
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).