Comparacion entre harinas de maiz tipo duro , blanco y colorado , bajo similares condiciones de extrusion



Document title: Comparacion entre harinas de maiz tipo duro , blanco y colorado , bajo similares condiciones de extrusion
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000012295
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica, Santa Fe. Argentina
2Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 27
Number: 199
Pages: 35-38
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Maíz,
Harinas,
Extrusión,
Variedades,
Solubilidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Corn,
Flours,
Cultivars,
Extrusion,
Solubility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).