Características fisicoquímicas y microbiológicas de leche de tambo. Aptitud para coagular



Document title: Características fisicoquímicas y microbiológicas de leche de tambo. Aptitud para coagular
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000006671
ISSN: 0325-3384
Authors: 1






Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica, Santa Fe. Argentina
2Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 27
Number: 202
Pages: 56-62
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Leche,
Coagulación,
Microbiología,
Características fisicoquímicas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Milk,
Coagulation,
Microbiology,
Physicochemical characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).