Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000006671 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Freyre, M.R1 Sbodio, O.A Martínez, E Weidmann, P Weidmann, R Tercero, E.S Rozycki, V.R Zannier, V.R |
Institutions: | 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica, Santa Fe. Argentina 2Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina |
Year: | 1994 |
Season: | Ago |
Volumen: | 27 |
Number: | 202 |
Pages: | 56-62 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Fisicoquímica y química teórica, Química de alimentos, Leche, Coagulación, Microbiología, Características fisicoquímicas |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Physical and theoretical chemistry, Milk, Coagulation, Microbiology, Physicochemical characteristics |
Document request | |