Características de la leche de la cuenca bonaerense. II parte



Document title: Características de la leche de la cuenca bonaerense. II parte
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000032351
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Ministerio Salud, Departamento de Análisis Bromatológicos, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 16
Number: 136
Pages: 36-39
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Argentina,
Ganado lechero,
Leche,
Buenos Aires,
Análisis químico
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Argentina,
Chemical analysis,
Dairy cattle,
Milk,
Buenos Aires
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).