Aspectos nutricionales en el diseno de alimentos para programas escolares. Resultados de una experiencia piloto con una galleta de elevada densidad energetica



Document title: Aspectos nutricionales en el diseno de alimentos para programas escolares. Resultados de una experiencia piloto con una galleta de elevada densidad energetica
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050251
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Farmacia, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 128
Pages: 68-71
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Alimentos,
Energía,
Galletas,
Nutrición
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Cookies,
Energy requirements,
Food development,
Food programs,
Nutritional value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).