Aplicación de las normas ISO. Serie 9000 en la industria alimentaria



Document title: Aplicación de las normas ISO. Serie 9000 en la industria alimentaria
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000152886
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Sep
Volumen: 31
Number: 218
Pages: 22-25
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Normas,
ISO 9000,
Industria alimentaria,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Rules,
ISO 9000,
Food industry,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).