Amaranthus : desarrollo de productos alimenticios de alto valor nutricional



Document title: Amaranthus : desarrollo de productos alimenticios de alto valor nutricional
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128107
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Ago
Volumen: 26
Number: 197
Pages: 36-40
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Amaranto,
Composición química,
Valor nutritivo,
Harina-amaranto,
Galletas,
Turron
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Metabolism and nutrition,
Amaranth flour,
Chemical composition,
Nutritive value,
Flour,
Biscuits,
Nougat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).