Almacenamiento de rabanitos con ésteres de sacarosa



Document title: Almacenamiento de rabanitos con ésteres de sacarosa
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132090
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Fac. Ciencias Exactas Tecnología, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 220
Pages: 32-34
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Rabanitos,
Raphanus sativus,
Conservación,
Esteres de sacarosa,
Antocianinas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Radish,
Raphanus sativus,
Preservation,
Saccharose esters,
Anthocyanins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).