Acondicionamiento, procesamiento y aspecto nutricionales y toxicologicos de leguminosas (iii)



Document title: Acondicionamiento, procesamiento y aspecto nutricionales y toxicologicos de leguminosas (iii)
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000085678
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Div Ciencias Agricolas Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 20
Number: 164
Pages: 17-23
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Leguminosas,
Nutrición,
Procesamiento,
Toxicología,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Legumes,
Leguminosae,
Nutrition,
Processing,
Toxicology,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).