Mejoramiento de ajo Perla por selección individual en Aguascalientes



Document title: Mejoramiento de ajo Perla por selección individual en Aguascalientes
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000321426
ISSN: 1665-4412
Authors: 1
1
2
3
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Centro de Investigación Regional Norte-Centro, México, Distrito Federal. México
2Instituto Tecnológico El Llano, Laboratorio de Biotecnología Vegetal Aplicada, Aguascalientes. México
3Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Básicas, Aguascalientes. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 17
Number: 43
Pages: 4-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Hortalizas,
Biotecnología,
Ajo,
Aguascalientes,
México,
Variedades,
Rendimiento,
Calidad
Keyword: Agricultural sciences,
Vegetables,
Garlic,
Aguascalientes,
Mexico,
Varieties,
Yield,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).