Evaluación de cinco leguminosas comestibles bajo dos sistemas de producción en dos años de estudio



Document title: Evaluación de cinco leguminosas comestibles bajo dos sistemas de producción en dos años de estudio
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000227646
ISSN: 1665-4412
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro Agropecuario, Aguascalientes. México
Year:
Season: Dic
Number: 16
Pages: 4-8
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Leguminosas,
Evaluación,
Rendimiento,
Leguminosae,
Sistemas de producción
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Legumes,
Assessment,
Yield,
Leguminosae,
Production systems
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).