Elaboración de jarabes de fructosa a partir de variedades de sorgo (Sorghum bicolor, L. Moench) cultivados en el centro del país



Document title: Elaboración de jarabes de fructosa a partir de variedades de sorgo (Sorghum bicolor, L. Moench) cultivados en el centro del país
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000233413
ISSN: 1665-4412
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Básicas, Aguascalientes. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 12
Number: 31
Pages: 29-34
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Sorgo,
Fructosa,
Jarabe de fructosa,
Sorghum bicolor
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Sorghum,
Sorghum bicolor,
Fructose,
Fructose syrup
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).