Efectos de la inclusión dietaria de Yucca schidigera, en los parámetros de calidad del agua y produccón del camarón blanco del Pacífico, Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)



Document title: Efectos de la inclusión dietaria de Yucca schidigera, en los parámetros de calidad del agua y produccón del camarón blanco del Pacífico, Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000316491
ISSN: 1665-4412
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigaciones Científicas y Tecnológicas, Hermosillo, Sonora. México
2Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste S.C., Guaymas, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 15
Number: 40
Pages: 4-11
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Crustáceos,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Cultivo de camarón,
Alimentación experimental,
Calidad del agua,
Yucca schidigera,
Litopenaeus vannamei
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Crustaceans,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Shrimp culture,
Experimental feeding,
Water quality,
Yucca schidigera,
Litopenaeus vannamei
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).