Composición y procesamiento de la soya para consumo humano



Document title: Composición y procesamiento de la soya para consumo humano
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000272400
ISSN: 1665-4412
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Agropecuarias, Aguascalientes. México
Year:
Season: Ene-Abr
Number: 37
Pages: 35-44
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Leguminosas,
Química de alimentos,
Soya,
Consumo humano,
Composición química
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Legumes,
Food chemistry,
Soybean,
Human consumption,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).