Calidad bioquímica del frijol cultivado en distintas condiciones de humedad del suelo



Document title: Calidad bioquímica del frijol cultivado en distintas condiciones de humedad del suelo
Journal: Investigación y ciencia - Universidad Autónoma de Aguascalientes
Database: PERIÓDICA
System number: 000250469
ISSN: 1665-4412
Authors: 1

2
3
4
Institutions: 1Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Básicas, Aguascalientes. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Texcoco, Estado de México. México
3Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Agropecuarias, Aguascalientes. México
4Instituto Politécnico Nacional, Centro de Biotecnología Genómica, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 14
Number: 34
Pages: 10-16
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Leguminosas,
Frijol,
Valor nutritivo,
Variedades mejoradas,
Phaseolus vulgaris,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Legumes,
Bean,
Nutritive value,
Genetic improvement,
Phaseolus vulgaris,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).