Efecto del tamano de la particula, la aeracion y la temperatura en la fermentacion del estado solido de cascara citrica seca



Document title: Efecto del tamano de la particula, la aeracion y la temperatura en la fermentacion del estado solido de cascara citrica seca
Journal: Interferón y biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000088888
ISSN: 0138-8878
Authors: 1





Institutions: 1Academia de Ciencias de Cuba, Instituto de Química y Biología Experimental, La Habana. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 157-163
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología,
Agrociencias
Keyword: Fermentaciones,
Hongos,
Frutales,
Matemáticas aplicadas,
Fermentación,
Temperatura,
Aereación,
Cítricos,
Cáscara,
Aspergillus niger
Keyword: Chemistry,
Biology,
Agricultural sciences,
Fermentation,
Fungi,
Fruit trees,
Temperature,
Aeration,
Citrus,
Peel,
Aspergillus niger,
Applied mathematics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).