Efecto de la variedad, lavado de la caña y temperatura de punteo sobre la calidad de la panela granulada



Document title: Efecto de la variedad, lavado de la caña y temperatura de punteo sobre la calidad de la panela granulada
Journal: Interciencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000318351
ISSN: 0378-1844
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Centroccidental "Lisandro Alvarado", Departamento de Procesos Agroindustriales, Barquisimeto, Lara. Venezuela
2Universidad Simón Bolívar, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Ago
Volumen: 33
Number: 8
Pages: 598-603
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Ciencia y tecnología,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Tecnología,
Química de alimentos,
Caña de azúcar,
Lavado,
Panela,
Temperatura de punteo,
Variedades
Keyword: Agricultural sciences,
Science and technology,
Chemistry,
Crop husbandry,
Technology,
Food chemistry,
Sugar cane,
Washing,
Panela,
Endpoint temperature,
Cultivars
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).