Los finos de la cuajada y el desnatado del suero



Document title: Los finos de la cuajada y el desnatado del suero
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000069412
ISSN: 0046-9181
Year:
Season: Dic
Volumen: 64
Number: 684
Pages: 20-20
Country: Argentina
Document type: Resúmenes
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Cuajada,
Desnatado,
Finos,
Suero
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Curd,
Skim,
Fines,
Serum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).