La producción de Penicillium roqueforti y su utilización en la elaboración de queso Gorgonzola



Document title: La producción de Penicillium roqueforti y su utilización en la elaboración de queso Gorgonzola
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000034958
ISSN: 0046-9181
Authors:
Year:
Season: Jul
Volumen: 62
Number: 671
Pages: 18-22
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Penicillium roqueforti,
Queso Gorgonzola
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Gorgonzola cheese,
Penicillium roqueforti
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).