Variacion de los microorganismos indicadores en el agua de escaldado de cerdos



Document title: Variacion de los microorganismos indicadores en el agua de escaldado de cerdos
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000101235
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Agronomia Veterinaria, Lab Microbiologia Alimentos, Esperanza, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 18
Number: 82
Pages: 42-46
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Porcinos,
Cerdos,
Microorganismos,
Escaldado
Keyword: Chemistry,
Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Bacteria,
Swine,
Microorganisms,
Scald
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).