Técnica rápida para la determinación de la jugosidad de la carne cocida en horno de micro ondas



Document title: Técnica rápida para la determinación de la jugosidad de la carne cocida en horno de micro ondas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000357
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Ciencia Animal, Castelar, Buenos Aires. Argentina
2Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Castelar, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 20
Number: 94
Pages: 22+-22+
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Jugosidad,
Determinación,
Horno de microondas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Juiciness,
Determination,
Microwave oven
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).