Sistema HACCP en la elaboración de menudencias vacunas congeladas



Document title: Sistema HACCP en la elaboración de menudencias vacunas congeladas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000150590
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 114
Pages: 50-54
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
HACCP,
Productos cárnicos,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
HACCP,
Meat products,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).