Produccion de jamon cocido tipo york (tradicional), elaborado por el proceso " cooking in " utilizando masajeo por vibraciones con ciclos de vacio y presion



Document title: Produccion de jamon cocido tipo york (tradicional), elaborado por el proceso " cooking in " utilizando masajeo por vibraciones con ciclos de vacio y presion
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000013009
ISSN: 0325-3414
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
Year:
Season: Abr
Volumen: 28
Number: 99
Pages: 36-37
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Jamón,
Cooking,
Elaboración
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Hams,
Cooking in,
Elaboration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).