Pautas microbiológicas para productos pesqueros en la República de Argentina



Document title: Pautas microbiológicas para productos pesqueros en la República de Argentina
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000177273
ISSN: 0325-3414
Authors: 1






Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
2Universidad Nacional de Mar del Plata, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Number: 122
Pages: 42-46
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Medicina,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Pesca,
Pescado,
Productos pesqueros,
Microorganismos,
Escherichia coli
Keyword: Medicine,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Microbiology,
Public health,
Fisheries,
Fish,
Fishery products,
Microorganisms,
Escherichia coli
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).