Obtención de suspensiones de esporas de Penicillium roqueforti



Document title: Obtención de suspensiones de esporas de Penicillium roqueforti
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174994
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, Departamento de Biotecnología, La Habana. Cuba
Year:
Season: Dic
Volumen: 33
Number: 121
Pages: 97-99
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Lácteos,
Queso,
Penicillium roqueforti
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dairy products,
Cheese,
Penicillium roqueforti
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).