Nuevo equipo de emulsión brinda mayor flexibilidad de procesamiento



Document title: Nuevo equipo de emulsión brinda mayor flexibilidad de procesamiento
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000143942
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Jul
Volumen: 31
Number: 111
Pages: 54-55
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Emulsiones,
Equipo,
Tecnología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Emulsions,
Equipment,
Technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).