La ultrasonografia. Una metodologia util en la industria carnica



Document title: La ultrasonografia. Una metodologia util en la industria carnica
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000136418
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Chihuahua, Chihuahua. México
Year:
Season: Nov
Volumen: 28
Number: 101
Pages: 20-23
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calidad,
Carne,
Industria,
Ultrasonografía
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality,
Industry,
Meat products,
Ultrasonography
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).