Inmovilizado y anestesiado por co2 : ventajas tecnicas



Document title: Inmovilizado y anestesiado por co2 : ventajas tecnicas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128633
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 19
Number: 87
Pages: 46-46
Country: Argentina
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Anestesia,
Bióxido de carbono,
Carne,
1991
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Anesthesia,
Carbon dioxide,
Meat,
1991
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).