Factores de resistencia a los antibioticos y sulfamidas de cepas de salmonella spp. Y escherichia coli aisladas de canales de pollo



Document title: Factores de resistencia a los antibioticos y sulfamidas de cepas de salmonella spp. Y escherichia coli aisladas de canales de pollo
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000006043
ISSN: 0325-3414
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica, Santa Fe. Argentina
2Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 27
Number: 96
Pages: 36-44
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Química farmacéutica,
Pollos,
Canal,
Salmonella,
Sulfamidas,
Resistencia,
Antibióticos,
Escherichia coli
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Food chemistry,
Medicinal chemistry,
Chicken,
Carcass,
Sulfamides,
Salmonella,
Resistance,
Antibiotics,
Escherichia coli
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).