Efecto del sorbato de potasio en la calidad microbiologica y vida util de canales de pollo conservadas a 5 grados c



Document title: Efecto del sorbato de potasio en la calidad microbiologica y vida util de canales de pollo conservadas a 5 grados c
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000099271
ISSN: 0325-3414
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 18
Number: 81
Pages: 22-26
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Pollos,
Conservación,
Potasio-sorbato,
Canal
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Chicken,
Conservation,
Potassium sorbate,
Carcass
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).