Control de calidad de la composición básica de salames y salamines



Document title: Control de calidad de la composición básica de salames y salamines
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000143771
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Sur, Departamento de Química e Ingeniería Química, Bahía Blanca, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Oct
Volumen: 31
Number: 108
Pages: 36-39
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Control de calidad,
Embutidos,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality control,
Sausage,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).