Control bromatologico de productos pesqueros . Calidad sanitaria "post mortem" de la pescadilla ( cynoscion striatus ) entera fresca, del mar argentino



Document title: Control bromatologico de productos pesqueros . Calidad sanitaria "post mortem" de la pescadilla ( cynoscion striatus ) entera fresca, del mar argentino
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000013010
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
2
Institutions: 1Senasa, Gerencia Lab, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
2Senasa, Gerencia Inspeccion Productos Alimentarios, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 28
Number: 99
Pages: 38-49
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pescado,
Argentina,
Bromatología,
Calidad sanitaria,
Cynoscion striatus
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fish,
Argentina,
Food science,
Sanitary quality,
Cynoscion striatus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).