Congelacion de alimentos con co2 liquido



Document title: Congelacion de alimentos con co2 liquido
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000361
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Dic
Volumen: 20
Number: 94
Pages: 52-53
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos,
Congelación,
Bióxido de carbono
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Freezing,
Carbon dioxide
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).