Caracterización de salames producidos artesanalmente en la región de influencia de Villa María



Document title: Caracterización de salames producidos artesanalmente en la región de influencia de Villa María
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155397
ISSN: 0325-3414
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Tecnológica Nacional, Facultad Regional Villa María, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Jul
Volumen: 32
Number: 115
Pages: 36-44
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salami,
Argentina,
Producción
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Salami,
Argentina,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).