Analisis del contenido de nitritos en dos productos carnicos : jamon cocido y salchicha tipo viena



Document title: Analisis del contenido de nitritos en dos productos carnicos : jamon cocido y salchicha tipo viena
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000116578
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar
Volumen: 19
Number: 91
Pages: 27-31
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nitritos,
Productos cárnicos,
Análisis,
Jamón,
Salchicha
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Nitrites,
Meat products,
Analysis,
Ham,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).