Empleo de la harina de soya de producción nacional en la elaboración de productos cárnicos



Document title: Empleo de la harina de soya de producción nacional en la elaboración de productos cárnicos
Journal: Industria alimenticia (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000046836
ISSN: 0019-7459
Authors:


Year:
Volumen: 2
Number: 17
Pages: 28-35
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Harina de soya
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Soybean flour
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).