Aumento de la oferta de levadura panadera mediante la incorporacion de levadura residual de cerveceria



Document title: Aumento de la oferta de levadura panadera mediante la incorporacion de levadura residual de cerveceria
Journal: Industria alimenticia (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000032632
ISSN: 0019-7459
Authors:

Year:
Number: 19
Pages: 61-63
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Química,
Matemáticas,
Medicina
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Microbiología,
Cervecerías,
Levaduras,
Panificación,
Saccharomyces,
Subproductos
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Medicine,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Microbiology,
Bakery,
Brewery,
Byproducts,
Saccharomyces,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).