Validación de una mermelada elaborada con xoconostle (Opuntia matudae scheinvar)



Document title: Validación de una mermelada elaborada con xoconostle (Opuntia matudae scheinvar)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000247527
ISSN: 0187-7658
Authors: 1



2
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Centro de Investigaciones Químicas, Pachuca, Hidalgo. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Jardín Botánico, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 28
Number: 1
Pages: 18-29
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Mermelada,
Opuntia matudae,
Análisis fisicoquímicos,
Análisis sensorial
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Marmalade,
Opuntia matudae,
Physicochemical analysis,
Sensory analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).