Un nuevo procedimiento para conservar frutas, flores y hortalizas el : vacuum cooling



Document title: Un nuevo procedimiento para conservar frutas, flores y hortalizas el : vacuum cooling
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000121555
ISSN: 0187-7658
Year:
Pages: 23-24
Country: México
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Conservación,
Rutas,
Flores,
Hortalizas,
Vacío,
Frío
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Conservation,
Fruits,
Flowers,
Vegetables,
Vacuum,
Cooling
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).