Técnicas acústicas y ultrasónicas para la medición de firmeza en aguacate: estado actual



Document title: Técnicas acústicas y ultrasónicas para la medición de firmeza en aguacate: estado actual
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000207736
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Food Science Australia, Supply Chain Innovation Group, Australia
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 25
Number: 3
Pages: 24-32
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aguacate,
Método acústico,
Método ultrasónico,
Firmeza
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Avocado,
Acoustic technology,
Ultrasonic technology,
Firmness
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).