Propiedades saludables de las proteínas de suero y fracciones de suero



Document title: Propiedades saludables de las proteínas de suero y fracciones de suero
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000212483
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Texas A&M University, Texas. Estados Unidos de América
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 23
Number: 4
Pages: 19-29
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche,
Proteínas de suero,
Probióticos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Whey proteins,
Probiotics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).