Modernos equipos que permiten aumentar la vida de anaquel del jamon



Document title: Modernos equipos que permiten aumentar la vida de anaquel del jamon
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000116545
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 20-21
Country: México
Document type: Reporte técnico
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Jamón,
Conservación,
Equipo,
Pasteurización
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Ham,
Preservation,
Equipment,
Pasteurization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).