Microorganismos de los alimentos 2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: principios y aplicaciones específicas



Document title: Microorganismos de los alimentos 2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: principios y aplicaciones específicas
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000207750
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 23
Number: 1
Pages: 51-52
Country: México
Language: Español
Document type: Reseña de libro
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Análisis microbiológico,
Muestreo,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Microbiological analysis,
Sampling,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).