La implementación del sistema HACCP en la industria alimentaria



Document title: La implementación del sistema HACCP en la industria alimentaria
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000186766
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 24
Number: 1
Pages: 35-37
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
HACCP,
Control de calidad,
Aseguramiento de calidad,
Seguridad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
HACCP,
Quality control,
Quality assurance,
Security
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).